El Matarranya gaudeix amb una Setmana Santa marcada pel bon temps


Foto: Annabel Roda
__________________________
Marc Martí Badia, Matarranya
dilluns, 5 d’abril de 2010

El bon temps que va predominar durant la passada Setmana Santa als diferents municipis del Matarranya va fer que totes els esdeveniments i actes tradicionals programats per aquestes dates es desenvoluparen correctament i comptaren en una gran assistència de públic.

D’aquesta manera, des del passat dijous, gairebé totes les processons celebrades als municipis matarranyencs van brillar en el seu màxim esplendor. Potser va ser a la capital comarcal on es va notar una participació major que en anys anteriors, en els que, o bé la pluja, o bé el fred, van fer que els veïns i visitants no participaren amb tanta efusivitat a les celebracions.

I, després de les celebracions religioses, el matarranyencs van posar el punt i final a aquestes vacances en la celebració del tradicional dia de pasqua. En aquesta jornada, els grups d’amics de gran part dels municipis del Matarranya van passar un dia de camp on després d’un bon dinar van gaudir de la tradicional “mona” de pasqua.

En conclusió, el bon temps, l’alta ocupació turística i el correcte desenvolupament dels actes previstos, han fet que aquestes vacances de Setmana Santa hagin sigut unes de les més valorades dels darrers anys.

________________
documents
Fotogaleria, “Setmana Santa al Matarranya”

Més informació: | |