El Matarranya destina 36.000 euros a entitats culturals


Etiquetes:


_________________________
Marc Martí Badia, Matarranya
dijous, 1 d’abril de 2010

La entitat supramunicipal del Matarranya, en compliment del acord del Consell Comarcal del 27 de gener de 2010, ha fet pública la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit de cultura per a les associacions sense ànim de lucre.

Les bases publicades estableixen que la quantia total d’aquesta campanya serà de 36.000 euros, dels que a cada beneficiari únicament es podran atorgar un límit de 1.500 euros sense superar el 75 per cent del pressupost total del projecte. De la mateixa manera que en anys anteriors, les activitats subvencionables tenen que emmarcarse dins de activitats de formació o cursos, esdeveniments de difusió cultural i espectacles de teatre o folklore. Cal assenyalar que aquesta partida s’ha incrementat uns 2.000 euros en aquest 2010, passant dels 34.000 anteriors, als 36.000 actuals.

Les sol·licituds, que tenen que ser presentades al Registre General de la Comarca del Matarranya abans de mitjans d’abril, seran valorades per la Comissió de Cultura de la Comarca que tindrà en conte la seua adequació als criteris establers (fomentar els valors del territori, afavorir la participació activa dels participants, etc…) i aconsellarà al President de la Comarca que dictarà la resolució. Aquesta decisió serà comunicada individualment a cada entitat en un termini màxim de 6 mesos des de la publicació de la convocatòria.

El objectiu bàsic d’aquesta convocatòria es fomentar la realització i manteniment de tot tipus d’activitats culturals relacionades en la música, teatre, arts plàstiques, cultura tradicional, publicacions, entre altes; als 18 municipis que conformen la Comarca del Matarranya.

_________________
documents
pdf: bases subvencions associacions culturals

Més informació: