El president en funcions de la Diputació visita Forcall i La Todolella


____________________________________
comarquesnord.cat, La Todolella
dimecres, 24 de març de 2010

El president en funcions de la Diputació, Vicente Martínez va aprofitar el viatge als Ports per a inaugurar l’helisuperfície sanitària de La Todolella, amb la presència del seu alcalde, Alfredo Querol i altres alcaldes de la comarca “una infraestructura a disposició de tota la comarca que s’uniex a l’existent a Vilafranca”, apuntava Martínez.

A més, va visitar les obres del Palau dels Osset a Forcall “una joia” en les que el president indicava que “la adequació d’este edifici compleix les necessitats turístiques de la zona i es convertirà en un establiment de qualitat que quedarà magnífic amb les importants obres que s’estan duent a terme”. Martínez va informar que han parlat amb els tècnics per a accelerar les obres “la remodelació d’un edifici d’estes característiques és complexa, però els hem demanat que per a juliol estiguen finalitzades”.

També va parlar del Hotel Cardenal Ram de Morella “tenim el projecte redactat” destacant una futura reunió amb el consistori morellà “per a que ens garantitzin l’accessibilitat i algunes qüestions. Una vegada solucionat, posarem en marxa les obres”.

Fabra ha delegat en el seu vicepresident per motius de salut
El president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha delegat les seves funcions en Francisco Martínez, vicepresident primer de la corporació provincial per raons de salut. Segons fonts mèdiques, el president es trobaria a Madrid a l’espera d’un donant perquè se li realitze un trasplantament de fetge. El president provincial, de 64 anys, és president de la Diputació des de 1995, arrossega problemes de salut des de Nadal. “No tinc temps per a morir-me” o tenir un contracte “per a viure fins als 92 anys” han estat declaracions recents de Fabra.

Més informació: | | | |