Tornarà la neu a les nostres comarques


Etiquetes: , ,


________________________
comarquesnord.cat, Els Ports
divendres, 5 de març de 2010

Les comarques del nord, com la major part d’Espanya, es veurà afectada des d’aquest divendres per una nova borrasca que portarà pluja i també neu. Una vegada més, els pobles dels Ports tornaran a rebre la blanca visita de la neu que, amb més o menys intensitat, podria afectar des de la matinada de divendres a dissabte i fins al proper dilluns. Així mateix, els termòmetres baixaran de nou i, lluny dels registres primaverals que ja deurien començar a aparèixer, seran de nou hivernals, amb mínimes de fins a -3ºC.

Si bé durant la matinada de divendres a dissabte la cota de neu és de 1.200 metres, cota que es mantindrà durant el matí i la vesprada de dissabte, podria baixar fins a 800 metres de cara a diumenge i a només 400 metres el dilluns. Aquesta previsió per a la comarca dels Ports és similar a la de zones com el Matarranya o el Maestrazgo turolenc, on també hi ha possibilitat de nevades, encara que amb menys freqüència i intensitat.

De cara a la propera setmana, les previsions indiquen que les pluges també faran acte de presència la major part dels dies a bona part de les comarques nord i, fins i tot, els meteoròlegs anuncien que fins al mes de juny tindrem més pluges del que és habitual.

_____________
documents
· Enllaç: Previsions d’Infometeoº per a Vilafranca
· Enllaç: Previsions d’Infometeoº per a Pena-roja
· Enllaç: Previsions d’Infometeoº per a Cantavella

Més informació: | |