Suport a “Televisió Sense fronteres”

________________________
comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 23 de febrer de 2010

Comarquesnord.cat, juntament amb quaranta-un diaris entre els que es trova l’AVUI o El Punt, i amb les entitats Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) i Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), publica avui uneditorial comú amb què dona suport a la iniciativa legislativa popular (ILP) Televisió Sense Fronteres.

Amb aquesta acció, les capçaleres que prenen part en aquesta acció conjunta volen mostrar el seu suport inequívoc a una iniciativa que, des de l’estiu de l’any passat, tira endavant gràcies a l’empenta de l’entitat Acció Cultural del País Valencià (ACPV), de les entitats que li donen suport en aquesta iniciativa i de totes les persones que hi han signat a favor i que ajuden a incrementar la quantitat de signatures recollides.

La ILP TV Sense Fronteres té com a objectiu dur al Congrés de Diputats el debat sobre la presència de les emissions de Televisió de Catalunya al País Valencià, com a estendard, tot i que la ILP, que compta amb el suport dels expresidents de la Generalitat Jordi Pujol i Pasqual Maragall, té un abast superior.

El text de la iniciativa legislativa proposa als diputats un text legal que ha estat mesurat i contrastat, que pugna per l’abolició de les fronteres i que, conseqüentment, promou la lliure circulació de les cultures en tots els territoris que els són propis.

La materialització de la ILP –la recollida de signatures– manté un bon ritme: l’entitat promotora va fer saber la setmana passada que ja compta amb 400.000 de les 500.000 signatures que es necessiten per generar el debat parlamentari del text que es proposa.

La ILP disposa ara dels mesos de març, abril i maig per a la recollida de les 100.000 signatures que falten, cosa que fa pensar els organitzadors que la iniciativa serà exitosa.

Mitjans per la ILP
-www.comarquesnord.cat
-AVUI
-El Punt
-Diari de Balears
-Diari de Sabadell
-Diari de Tarragona
-Segre
-El 9 Nou Osona
-El 9 Nou Vallès Oriental
-El Temps
-Vilaweb
-L’Esquerda de la Bastida
-L’informador
-La Farga
-Nova Tàrrega
-La Palanca
-La Comarca
-Estela
-Som-hi
-Vallenc
-Nova Conca
-El Salí
-El Martinet
-El 3 de vuit
-La Veu de la Segarra
-Som Garrigues
-www.anoiadiari.cat
-Diari de Manlleu
-Diari de Vic
-El Mirador del Pla de l’Estany
-Els Colors
-La Fura
-L’Hiperbòlic
-Mediterranean Daurat
-Notícies TGN
-Revista Enrenou
-Secundèria
-www.sies.tv
-Viure als Pirineus
-Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC)
-Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC)

___________
documents
EDITORIAL: “Fem-ho possible: per TV3 i la llengua catalana”

Més informació: | |