Un hotel de Mont-roig marca tendència



__________________________
comarquesnord.cat, Mont-roig
dimarts, 2 de febrer de 2010

La revista NEO2 publica, en el seu número de febrer de 2010, un interesant reportatge dedicat a un dels hotels més vanguardistes de les nostres comarques. “Unos cubos revestidos de madera, a modo de modernas cabañas individuales, acomodan a los huéspedes de este hotel situado en la comarca del Matarranya”, diu el reportatge. Amb quatre grans fotografies se’ns mostren un parell d’habitacions, que tenen detalls com “una bañera excavada en el propio suelo o una hipnótica chimenea colgante”.

L’Hotel Consolación, protagonista de les pàgines housing de la revista, està ubicat junt a l’ermita mont-rogina del mateix nom, que data del segle XIV. En la publicació es destaquen les grans vistes sobre els boscos de la zona o la peculiaritat de la cuina, convertida “en un punto de encuentro” a la vista dels clients, que a més a més “está abierta a todas horas y sobre el mostrador siempre hay bebidas y alimentos disponibles gratuitamente”. L’edifici, de caràcter vanguardista i innovador, és un “projecte de les arquitectes Camprubí I Santana”.

Ja anteriorment aquest nou hotel de Mont-roig havia sigut objecte d’atenció d’altres publicacions especialitzades en tendències i arquitectura, com ara la revista Wallpaper al novembre de 2009, entre altres tantes.