El 56% dels internautes creuen que la Diputació tanca els hotels que gestiona per a perjudicar a la comarca

____________________________
comarquestnord.cat, Els Ports
diumenge, 25 d’octubre de 2009

L’hotel del Palau dels Osset de Forcall, l’Hotel de la Fàbrica Giner i l’Hotel Cardenal Ram de Morella han tancat les seues portes en els darrers mesos, alçant una veritable polèmica. Tots tres tenen en comú que estan gestionats per la Diputació Provincial de Castelló. Comarquesnord.cat ha preguntat a la comarca sobre el tema obtenint resultats esclaridors de l’opinó de la gent dels Ports.

La major part dels internautes de les comarques nord que, voluntàriament, han participat en l’enquesta de la setmana han sigut clars amb la seua opinió: una ampla majoria, del 56%, creuen que es degut a que la Diputació vol “perjudicat econòmicament a la comarca”, percentatge al que es pot sumar el 22% dels “clicks” que han anat a parar a l’opció “per desídia”.

Per contra, són un 19% dels participants en l’enquesta els que creuen que la Diputació té els tres hotels tancats per tal de millorar-los i poder donar un millor servei en el futur. Finalment, hi ha un 4% que s’ha decantat per l’opció “no ho sé”.

Com volem recollir quantes més opinions millor, l’enquesta continuarà oberta:

[poll id=”3″]

Més informació: | | | |