Gran afició dels vilafranquins per les curses de Muntanya

_________________________
comarquesnord.cat, vilafranca
dilluns, 28 de setembre de 2009

Amb la Cursa de Muntanya ‘Entreparets’ de Vilafranca ha acabat la primera edició de la Lliga de Curses per Muntanya Castelló-Nord, que ha comptat amb un total de 6 proves. Així, les curses d’Atzeneta, Vall d’Alba, Vistabella, Benassal, Catí i Vilafranca han format part de la mateixa, amb un fantàstic resultat en quan a la participació de corredors i corredores es refereix.

En quant a la participació vilafranquina en la Lliga, el que es ben cert es que ha estat molt important amb la presència de molts participants en cadascuna de les proves. Per tal d’optar a puntuar en aquesta Lliga Castelló-Nord era necessari participar com a mínim a 5 de les 6 proves del circuit i molts vilafranquins i vilafranquines així ho han fet. Bona mostra d’això son els fantàstics resultats finals que a nivell particular s’han aconseguit. Per exemple, Esteban Tena, que arribava a la meta de la cursa de Vilafranca al lloc 10 de la classificació global, ha aconseguit la primera posició final a la Lliga Castelló-Nord en categoria Veterans Masculí ‘A’. Per la seua banda, un altre vilafranquí, Roberto Prades ha estat tercer classificat final a la Lliga. Els èxits també s’han aconseguit en categoría femenina. La corredora de Vilafranca, Josefina Albert, segona a la línia de meta en la seua categoria, ha estat la vencedora absoluta en la Categoria Veterans Femeni ‘A’ de la Lliga Castelló-Nord.

Per si açò fora poc, una jove promesa de l’atletisme vilafranquí, el juvenil David Prades entrava a la línia de meta de la Plaça d’en Blasc a la sisena posició final, lluitant amb els millors per la victòria de la Cursa Entreparets. La cursa de muntanya, el cross de la Fira de la Magdalena o la San Silvestre que es disputa el 31 de Desembre, demostren la gran afició a còrrer que hi ha a Vilafranca i a més a més, s’obtenen grans resultats. Un total de 42 vilafranquins ( 30 homes i 12 dones ) prenien part de la II Cursa Entreparets.

Més informació: